Wordup blir MOT-partner!

- Det handler om å stå opp for verdiene vi tror på.

MOT Norge og Wordup har inngått en samarbeidsavtale som bronsepartner. Wordup er et kreativt byrå som allerede har bidratt med flere bilde- og filmproduksjoner til MOT. Nå løftes samarbeidet opp på partnerskapsnivå.

- Som ideell stiftelse er det helt fantastisk når vi møter en gjeng som den i Wordup, som virkelig ser verdien av det MOT jobber med og ønsker å bidra. Fra 2021 har vi hatt flere små og større prosjekter sammen på bilde- og videoproduksjon, og denne gjengen har strekt seg langt for å legge til rette og skape godt innhold med høy kvalitet til våre produksjoner. Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet videre, sier ansvarlig for kommunikasjon og merkevare i MOT, Sverre Ræder.

MER ENN BARE ET PARTNERSKAP

Daglig leder for Wordup, Johannes Wiken, har allerede jobbet med MOT i flere anledninger. Han trekker frem at samarbeidet handler om å stå opp for verdier.

- Dette samarbeidet er mer enn bare et partnerskap for oss. Det handler om å stå opp for verdiene vi tror på. Jeg har alltid vært imponert over MOT sitt arbeid med å styrke ungdoms selvtillit og evne til å ta positive valg. Vi håper at dette samarbeidet vil gi oss muligheter til å gjøre en positiv forskjell.

Nysgjerrig på å bli samarbeidspartner med MOT? Les mer her.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.