- Viktig at våre profiler i klubben og at vi som ansatte i Metizport er gode forbilder for de som vokser opp

MOT Norge og Metizport forlenger det gode samarbeidet.

Siden 2021 har e-sportlaget Metizport vært et MOT-ambassadørlag, i forrige uke ble avtalen resignert under storkampen Counter-Strike-laget hadde mot verdens 8. best rangerte lag. Kampen mot Team Falcons ente med seier, foran 270.000 tilskuere som fulgte sendingen live på stream. Hjemme i Myrvåg hadde mange samlet seg for å følge kampen.

- Dette ble en begivenhetsrik kveld. Her var vi helt klart ungerdogs. Dette var en av de viktigste kampene i en turnering som ender med sluttspill på Wembley Stadium i London. Spilleren som er regnet som den beste i verden skulle gjøre comeback etter ca et halvt år borte fra den profesjonelle scenen. Det skulle vise seg at vårt lag spilte utrolig bra, og vi endte opp med å vinne en kontrollert seier. En følelse som ikke en gang kan beskrives, forteller Herman Brune Leikanger i Metizport.

STOLTE AV SAMARBEIDET

I etterkant av kampen resignerte MOT og Metizport avtalen som MOT-ambassadørlag.

- Vi er veldig stolte av å bære MOT logoen på draktene våre og at den pryder klubbhuset vårt. For oss er det viktig at våre profiler i klubben og at vi som ansatte i Metizport er gode forbilder for de som vokser opp. Den digitale verden er fullt av influencere og profiler, men vi vil gjøre en forskjell sammen med MOT for å gi positiv innflytelse, sier Leikanger.

MOTs ansvarlig for ambassadørlagene, Peter Orry Larsen, er veldig fornøyd med resigneringen. Han viser til lagets store ønske om å bidra til å utvikle robust ungdom, og å ta ansvar.

- I MOT bruker vi å si at du ikke kan velge om du vil være en rollemodell eller ikke, men du kan velge hvilken rollemodell ønsker du å være. Gjengen i Metizport er sitt ansvar bevisst, og er en verdifull og flott ambassadørklubb som når ut til mange ungdommer i den digitale verden. E-sport er i stadig vekst og når ut til et publikum over hele verden, da er det betryggende og godt å vite at Metizport er en gjeng som har et bevisst forhold til MOT sine verdier, og deler visjonen om å skape et mer inkluderende samfunn! Veldig stolt av å kunne fortsette dette samarbeidet, sier Orry Larsen.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.