MOT og Tertnes Håndball Elite forlenger samarbeidet

Bergensklubben fortsetter sitt engasjement med å være et MOT-ambassadørlag og bidra til å styrke ungdoms robusthet.

Det var duket for folkefest da Tertnes Håndball Elite hadde invitert inn til gratis kamp på årets siste ordinære hjemmekamp mot Molde. Alle elever ved MOT-skolene var invitert, og tidligere på dagen hadde Tertnes også forlenget avtalen som MOT-ambassadører.

- Tertnes Håndball Elite ønsker å være MOT ambassadørlag fordi vi synes at MOT er en organisasjon som gjør et viktig arbeid for ungdom. MOTs verdier samsvarer godt med klubbens egne verdier, og som forbilder for barn og unge, når Tertnes-spillerne ut til mange, både gjennom fysiske møter og gjennom sosiale medier, sier daglig leder Marit Brox.

Tertnes-spillerne Hermine Motzfeldt Auberg, Fanny Skindlo og Henriette Karlsen er også enige.

- Vi er stolte av å være MOT-ambassadører. MOT er en god sak og det er stort å være en del av MOT-laget.

GODE ROLLEMODELLER

MOTs ansvarlig for ambassadørlagene, Peter Orry Larsen, gleder seg også over at samarbeidet forlenges.

- Vi er både takknemlig og glad for å ha Tertnes med videre på MOT-laget! Dette er en klubb og en spillergruppe som har fokus på sin rolle som rollemodeller, og har et sterkt ønske om å bidra med å nå ut til ungdom, sier Orry Larsen.

- Vi er bevisste på at vi er rollemodeller, og ønsker å formidle de gode verdiene gjennom inkludering og sosial bærekraft. Vi i Tertnes er stolte over å fortsatt skulle bære MOT-logoen på drakten vår, avslutter Marit Brox.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.