SalMar ny gullpartner med MOT

SalMar setter sosial bærekraft på agendaen sammen med MOT Norge

- Vi er utrolig glade og stolte over å ha fått en ny gullpartner som ønsker å bidra til å styrke MOTs formål med å utvikle robust ungdom, som inkluderer alle. SalMar har hjertet på rett sted, og er opptatt av å se «hele mennesket» sier næringslivsansvarlig Gunvor Østgaard i MOT Norge.

En av SalMars mest sentrale verdier heter "Vi bryr oss", som går hånd i hanske med MOTs verdier.

- For oss handler denne verdien om folk, bærekraft og om helheten av måten vi opererer på som selskap «der vi er». Dette omfatter å ta vare på våre ansatte, laksen og miljøet, og samtidig bidra til å utvikle både næringen og samfunnet vi er en del av i en bærekraftig retning. Som selskap er vi avhengige av et livskraftig og mangfoldig samfunn som inkluderer alle; dette er viktig for våre ansattes trivsel og ikke minst avgjørende for våre fremtidige arbeidstakere – og ofte henger dette sammen, sier konserndirektør Frode Arntsen.

- Vårt strategiske samarbeid med MOT skal inngå i en helhetlig tilnærming til 24-timers mennesket i de lokalsamfunnene vi har vår aktivitet; målet er å fremme barn og unges trivsel, psykiske helse, livskvalitet og opplevelse av mestring. Vi har tro på at MOT med sin erfaring, kompetanse og verktøykasse vil utgjøre en stor forskjell i dette arbeidet både internt hos oss og ut mot de unge i samfunnet som er vår fremtid. Vi i SalMar er stolte av å være gullpartner og ser frem til et innholdsrikt og viktig samarbeid – «Vi bryr oss», avslutter Arntsen.

Regine Oen Rong, daglig leder i MOT Norge, gleder seg til et givende samarbeid.

- I en tid der det bare blir mer og mer krevende å være ungdom, er det fantastisk at bedrifter som SalMar velger å ta samfunnsansvar ved å støtte MOTs arbeid med å utvikle trygge ungdommer og inkluderende klassemiljøer. Dette gjør stor forskjell i små og store lokalsamfunn. Uten støttespillere som SalMar, hadde ikke det vært mulig å gjøre det vi gjør. Takket være dem og andre samarbeidspartnere kan vi nå ut til enda flere ungdommer. Vi gleder oss til et spennende og givende samarbeid.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.