- Ikke sammenlign deg selv med alle andre

Håndballegenden Camilla Herrem er blitt MOT-ambassadør, og ønsker å sette fokus på at ungdom ikke må bry seg om hva alle andre gjør.

MOT er stolte over å kunne presentere håndballstjernen Camilla Herrem som MOT-ambassadør. Landslagspilleren har i en årrekke vært en av Norges mest markante spillere, og et stort forbilde for mange unge håndballspillere og andre ungdommer.

- Helt siden 2008 og tiden jeg spilte i Byåsen har jeg tenkt på å være MOT-ambassadør. Det er en veldig fin greie, og noe jeg synes er veldig viktig. Spesielt dette med å tørre å være deg selv. På foten min har jeg faktisk tatovert «have the courage to be yourself», så det er noe som står sterkt hos meg, sier Herrem.

STO OPP FOR LAGVENNINNE

Gjennom en lang karriere har Herrem mange ganger stått opp for sine meninger, og hatt en lederrolle både på klubblag og landslag. En gang når Camilla var ny i en utenlandsk klubb, måtte hun gripe inn da treneren i lang tid sto å skjelte ut en medspiller i pausen. Se klipp under:

Leder for marked og ambassadører i MOT, Ingrid Ness Rolland, er strålende fornøyd med å få solaværingen med på MOT-laget.

- Vi er så stolte over å få med Camilla på MOT-laget. Hun har gjennom mange år vært, og er fortsatt, et veldig viktig forbilde for unge håndballspillere og andre ungdommer der ute. I MOT er vi opptatt av positiv energi, og er det noe Camilla utstråler så er det akkurat det, om det er på håndballbanen eller syngende på Tore Tang etterpå. Vi trenger flere som byr på seg selv, og som tør å være seg selv. Der er Camilla en kjempeviktig rollemodell som vi gleder oss til å samarbeide med.

HERREMS RÅD TIL UNGDOM

- Alle skal få lov til å være seg selv. Vi må tørre å vise hvem vi er, og ikke bare følge etter hva alle andre gjør, hva andre har på seg, og hva alle andre mener. Tør å stå opp for deg selv, dine meninger, og hvem du er. Ikke sammenlign deg selv med alle andre, eller bry deg om hva alle andre gjør. Ha heller fokus på ditt liv, hva du gjør og hva som gjør deg glad. For hvis man hele tiden skal sammenligne seg med alle andre, så blir fort alt negativt. Sett pris på det du har, og de menneskene du har i livet.

(Foto: Samuel Gimse)
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.