For en gave!

Specsavers har tildelt MOT et fantastisk bidrag etter en kampanje i desember.

Vi i MOT Norge vil gjerne takke Specsavers på det varmeste for deres generøse bidrag på 238 840 kr. Dette bidraget er et resultat av Specsavers sin kampanje i desember hvor de for hver synsundersøkelse ga en sum til MOT. Et helt fantastisk bidrag!

Det er helt fantastisk å være en del av et samfunn der bedrifter som Specsavers ikke bare fokuserer på å levere kvalitetstjenester, men også viser et genuint engasjement for samfunnsansvar. Nina Kleppe, administrerende direktør for Specsavers Norge, sier hun tenkte umiddelbart på MOT da muligheten kom.

- Jeg har kjent til MOT i nesten 30 år og dere har inspirerte meg til å ha MOT nok til å tørre å sette fokus ​på viktige ting i livet som for eksempel min egen kraft og hvor stor forskjell jeg utgjør til MENNESKENE rundt meg. Verdiene til MOT er sammenfallende med Specsavers sine verdier – dere utgjør virkelig en stor forskjell for så mange og det er så viktig at våre ungdommer får en god start på livet – tenk at et enkelt «HEI» kan bety så mye. Jeg mener at MOT er et av Norges mest verdifulle varemerke».

OMSETTER VERDIER TIL HANDLINGER

MOTs daglige leder, Regine Oen Rong var glad og rørt da hun mottok gaven under Specsavers Festival.

- Specsavers viser gang etter gang at de ikke bare er opptatt av verdier, de etterlever verdiene de sier de står for - og omsetter dem til handlinger. Derfor blir vi så takknemlige for et slikt bidrag fra Specsavers, som er så oppriktig opptatt av å ta ansvar og å hjelpe andre. På vegne av hele organisasjonen: Tusen takk! Disse midlene skal gå til ungdom, sier Oen Rong.

Det er gjennom slike handlinger at vi virkelig kan gjøre en forskjell.

Tusen takk, Specsavers! Vi ❤ dere!

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.