mann smiler i kamera

Sverre Ræder

Stilling
Ansvarlig kommunikasjon og merkevare
Telefon
Connect

Sverre lader batteriene best sammen med folk, og hater ikke å befinne seg på en scene. Hans kreativitet slåss ofte med hans kvalitetsbevissthet. Det nyter MOTs merkevare godt av.

Traff tilfeldig på en ungdom jeg hadde vært MOT-coach for noen år tilbake:

«Hei Sverre! Husker du når du hadde oss i MOT på ungdomsskolen?»

«Ja, det husker jeg godt»

«Jeg ville bare si at jeg fikk med meg mye den gangen, men nå - når jeg har blitt enda noen år eldre, skjønner jeg bare mer og mer av det vi lærte»

Jeg ble utdannet MOT-coach i 2006, og merket selv hvordan MOT påvirket og bevisstgjorde meg som 18-åring. Jeg drømmer om at så mange som mulig skal få oppleve det samme, og jeg er sikker på at flere ungdommer opplever det denne gutten jeg møtte igjen sa til meg. MOTs verdier og verktøy kan være som et lite frø som plantes, vannes over tid og vokser seg større gjennom ungdomstiden og videre i livet.

Jeg har klokketro på de små tingene. De enkle hverdagslige gode handlingene fra hver og en av oss, gjør oss mer robuste som mennesker, og inkluderende som samfunn.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.