Rune Bratseth

Stilling
Styreleder
Email
Telefon
Connect

Bakgrunn

Rune Bratseth er en av MOTs stiftere. Han har sittet i styret siden 1997, og i rollen som styreleder siden 2008. Rune er lidenskapelig opptatt av å ta bevisste valg. Han har en karriere som inkluderer tidligere roller som både spiller, sportsdirektør og styremedlem i Rosenborg Ballklubb, og kaptein på det norske fotballandslaget. Han har også en lærerutdannelse.

Rune har en imponerende fotballkarriere, med 60 landskamper for Norge og 230 A-kamper for Werder Bremen. Han ble kåret til tidenes beste landslagsspiller av Dagbladet og en ekspertjury i 2008. I tillegg til å bli Bundesligamester to ganger og tysk cupmester to ganger med Werder Bremen, vant han cupvinnercupen i 1992 med laget. Rune har også oppnådd seriemestertitler med Rosenborg i løpet av sin karriere.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.