dame smiler i kamera

Linn Bauck

Stilling
Styremedlem
Email
Telefon
Connect

Bakgrunn

Linn har vært styremedlem i MOT siden desember 2020. Hun har tidligere arbeidet i MOT i 9 år - og før dette hadde hun selv MOT på ungdomsskolen. De siste årene som ansatt i MOT var hun ansvarlig for myndighetskontakt og tildelinger fra stat. Linn er særlig opptatt av MOTs arbeid for inkluderende fellesskap. Hun har stor tro på MOTs systematiske arbeid med å bygge trygge miljøer for barn og unge.

Linn er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere arbeidet ved og ledet Gatejuristen Trondheim i flere år. Hun var også i en periode politisk rådgiver ved Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. Hun er i dag ansatt i advokatfirmaet Wiig & Co, hvor hun hovedsakelig arbeider med strafferett og saker etter barnelova.

En av Linns styrker i styret er hennes egne erfaringer med MOT. I tillegg har Linn mange års erfaring med kulturbygging og strategisk arbeid.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.