Kvinne med langt hår smiler inn i kamerat med MOT t-skjorte

Ingrid Ness Rolland

Stilling
Leder marked
Connect

Ingrid er leder for markedsteamet, har alltid hjertet utenpå drakta og prøver forgjeves å skjule sitt store konkurranseinnstinkt.

- Jeg brenner for at ungdommer skal oppleve inkluderende klassemiljø der ALLE blir sett, og at ungdom skal like seg selv for den de er. I en av MOT-øktene skal ungdommene fylle ut sin egen maske med ting de liker med seg selv. Jeg har alt for mange ganger opplevd ungdommer som ikke finner en eneste ting.

Det å være der og legge til rette for at de gjennom MOTs program får trent seg på å lete etter ting de liker med seg selv og andre er fantastisk! Jeg liker den systematiske oppfølgingen MOT har, at vi snakker om atferd vi ønsker mer av, det positive synet på ungdom. Og så liker jeg måten vi bruker merkevaren MOT og forbilder til å være en positiv påminnelse på MOTs budskap i ungdoms hverdag.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.