mann smiler i kamera

Gudmund Broks Kongshavn

Stilling
Regionleder Nord-Norge
Telefon
Connect

Gudmund har reddet mange baller som tidligere toppfotballspiller, nå liker han å ha mange baller i luften og synes det er rart at han som bergenser oppleves ydmyk i nord.

- Hovedmotivasjonen min for å jobbe i MOT er et brennende ønske om at alle barn og unge skal ha det best mest mulig med seg selv og sine omgivelser. I likhet med alle andre har jeg hatt mine utfordringer, og jeg kunne ønske at jeg og min klasse hadde hatt MOT da vi gikk på skolen.

Jeg ble kjent med MOT da jeg spilte fotball for et av organisasjonens ambassadørlag. Den gangen holdt jeg foredrag på skoler, noe som ga meg en herlig lykke- og mestringsfølelse. Alt det MOT står for og jobber mot har blitt enda viktigere etter hvert som jeg har blitt far til tre flotte barn. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at flest mulig barn og unge får ta del i MOT-programmene!

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.