Ingrid, Johannes og Sverre

Wordup

Samarbeidspartner siden
2024
les mer om vår partner

Kort om bedriften– kjernevirksomhet.

Wordup ble grunnlagt i 2015 som et filmproduksjonsselskap, og siden den gang har selskapet vært lidenskapelig opptatt av å formidle gode historier.

I 2022 ble engasjementet for visuell kommunikasjon tatt videre ved å etablere en egen avdeling for design- og innholdsproduksjon. Dette gjorde det mulig å utvide tjenesteutvalget og levere enda mer helhetlig og engasjerende innhold for kundene.

Selskapet ser frem til å fortsette utviklingen, utfordre kreativiteten og hjelpe kundene med å bygge sin merkevare på best mulig måte.

Dette samarbeidet er mer enn bare et partnerskap for oss. Det handler om å stå opp for verdiene vi tror på. Jeg har alltid vært imponert over MOT sitt arbeid med å styrke ungdoms selvtillit og evne til å ta positive valg. Vi håper at dette samarbeidet vil gi oss muligheter til å gjøre en positiv forskjell.

Johannes Wiken, daglig leder

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.