SpareBank 1 SMN

Samarbeidspartner siden
2010
les mer om vår partner

Kort om bedriften – kjernevirksomhet

SpareBank1 SMN er Midt-Norges største finanskonsern og tilbyr tjenester innen bank, regnskap og eiendomsmegling til privatkunder og bedrifter. Hovedkontoret deres ligger i Trondheim, og konsernet har omtrent 1750 ansatte. I 2023 feiret de 200år.

Hvorfor bedriften samarbeider med MOT

Vi samarbeider med MOT fordi vi ønsker å bidra til den jobben MOT gjør med å styrke ungdoms bevissthet og mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei. Vi tror at det er sammen vi får ting til å skje, og derfor har vi litt ekstra hjerterom for organisasjoner og tiltak som jobber for å bygge felleskap. Sammen med MOT tar vi vår del av samfunnsansvaret for å bidra til trygg og robust ungdom som er godt rustet for fremtiden.

Vi synes MOT gjør en fantastisk jobb for å bygge gode holdninger blant ungdom, i ulike program og ved å engasjere og bruke gode ambassadører og forbilder. Det er et viktig bidrag som forsterker jobben som gjørers både i skoler og i lag/foreninger

Hilde Sem Lykke, Leder for Samfunnsutbytte

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.