Enable

Samarbeidspartner siden
les mer om vår partner

Kort om bedriften– kjernevirksomhet.

Enable AS, er et konsulentfirma grunnlagt i 2006, med mål om å bistå sine kunder med deres Microsoft-løsninger. Med base i Trondheim hjelper vi kunder med å bekjempe «tidstyver» over hele verden.  

Enable leverer læringsplattformen Zokrates, som har over 100 000 brukere i mer enn 35 kommuner i Norge, samt apper for bruk iTeams, blant annet årshjul-appen PlanIt, og møteappen Agenda. 

Vi i Enable er veldig opptatt av kulturen vår, og vi jobber kontinuerlig med å forvalte og videreutvikle den. I ledergruppa har vi egne roller for kultur og kompetanse som skal ivareta dette arbeidet. Vi kjente godt til MOT fra før, og ble veldig glade for muligheten til å bistå MOT i å bekjempe tidstyver i den daglige IT-hverdagen. Enable sine ansatte er alle stolte over å kunne bidra til det viktige arbeidet som gjøres ut mot ungdommene våre.

Brigt Gjevik, daglig leder og tidstyvbekjemper Arbeidsflyt og prosesstøtte

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.