mann ser i kamera med MOT-logo
Foto: MOT/Magnus Mjømen

Trygve Skaug

YRKE
Artist, poet og låtskriver
Mot-ambassadør siden
2021
Sosiale medier

Trygve Skaug er en artist, låtskriver og poet fra Ørje i Østfold, født i 1985. Han har mottatt flere gullplater, blitt nominert til Spellemannsprisen, og er den mestselgende lyrikeren i Norge siden 2016. Hans dikt er også svært populære på Instagram.

I barndommen ble Trygve selv mobbet, men i ungdomstiden fant han trygghet i fellesskap med voksne og eldre ungdommer som satte pris på ham og hans kvaliteter. Dette erfarte han som en viktig støtte, og nå ønsker han å være en MOT-ambassadør for å kunne gi tilbake og hjelpe unge mennesker på samme måte.

Jeg stiller meg fullt og helt bak det MOT står for, og mener MOT har de riktige verktøyene for å gi folk trygghet og stabilitet i seg sjøl, særlig kanskje i de mest utviklende og spennende åra av livet, som når man er barn og ungdom. MOTs verdier trengs og det vil jeg svært gjerne bidra til å fronte.

Trygve Skaug

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.