Foto: MOT/Ellen Homstad

Peder Elias

YRKE
Artist
Mot-ambassadør siden
2023
Sosiale medier

Trønderen Peder Elias Eriksrud Kjørholt er artist og låtskriver med suksess i her i Norge og stjernestatus på den andre siden av kloden.

Peder Elias er en artist og låtskriver fra Trondheim. Han vant Spellemannprisen i 2022 i klassen årets internasjonale suksess. På den andre siden av jordkloden (Asia) har han fått stjernestatus og topper kinesisk hitliste og ble kåret til årets popstjerne i Sør-Korea.

Peder kjenner seg igjen i MOTs verdier, og ønsker å bruke sin posisjon til å fronte gode verdier til andre. Kanskje spesielt til de som trenger det mest og har det vanskelig. - Hvis jeg kan være med å gjøre en liten forskjell for noen, vil jeg gjerne bidra med det, sier Peder Elias.

Foto: MOT/Ellen Homstad

Bry deg mindre om hva andre tenker, det vil alltid være folk som er negative. Spesielt hvis du er eller gjør noe som er annerledes. Ikke hør på dem, jeg lover at du ikke kommer til å angre hvis du lytter til hjertet og tør å være deg selv.

Peder Elias

Foto: MOT/Ellen Homstad
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.