Foto: Wordup

Musti

YRKE
Artist
Mot-ambassadør siden
2021
Sosiale medier

Musti er en norsk rapper og låtskriver fra Tøyen i Oslo. Hun er ansett som et stort låtskrivertalent, og hylles av både anmeldere og fans for sine sterke tekster. Hun ble nominert til årets tekstforfatter under Spellemannsprisen, vant prisen for årets nykommer på P3-gull, og vant også to spellemannspriser for årets gjennombrudd og hiphopalbum.

Musti deler åpent av seg selv i sangene sine og er bevisst sin rolle som forbilde for andre unge. Hun erkjenner at det kan være utfordrende å være ungdom i dagens samfunn. Som stolt MOT-ambassadør uttrykker Musti at det gjør henne stolt å kunne hjelpe andre og at ungdom kan kjenne seg igjen i tekstene hennes.

Foto: Wordup

MOT for meg handler om å være modig og sårbar. Og når jeg skriver tekster, så liker jeg å være sårbar. For det å være sårbar betyr ikke at man ikke er modig, men at man er det.

Musti

Foto: Wordup
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.