Foto: Wordup

Mike Angeles

YRKE
Fotograf, gründer
Mot-ambassadør siden
2021
Sosiale medier

Mike, på instagram kjent som @akam1k3, er en av Norges mest ettertraktede fotografer for norske artister og profiler. I tillegg til at han har vært Karpe sin offisielle fotograf i årevis, har han også blitt en positiv påvirker i sine egne kanaler på sosiale medier. Han har også fulgt drømmen sin og åpnet restauranten «Mikes Corner» i Oslo.

 - Jeg føler at mot har vært et gjennomgående tema i hele mitt liv. Mot, dedikasjon og hardt arbeid har ført meg dit jeg er i dag.

For noen år siden måtte han stå opp i mot forventningspresset hos sine foreldre som ville at han skulle være fysioterapeut. Men det var ikke Mike sin drøm.

- Jeg følte jeg brukte motet mitt da jeg trosset disse forventningene, og heller gikk for drømmen om å bli fotograf. Selv om det var en mye mer usikker vei. Jeg var tro mot min drøm og mine holdninger, og klarte det sammen med mot, dedikasjon og hardt arbeid. "Mike" it happen!

Foto: Wordup

Det er kult at ungdom kan se at en fyr i hettegenser også kan få det til. Man må tørre å skille seg litt ut, og ikke bare være en sau liksom. Gjør det som er rett for deg. Blir du ikke respektert, så er ikke de folka noe å samle på.

Mike Angeles

Foto: MOT/Magnus Mjømen
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.