Foto: Wordup projects

Johannes Thingnes Bø

YRKE
Skiskytter
Mot-ambassadør siden
2019
Sosiale medier

Johannes Thingnes Bø er en fremtredende norsk skiskytter, som har vunnet en rekke verdenscuprenn, samt OL- og VM-gull. Hans tekniske ferdigheter i skyting og evne til å takle utfordrende skiforhold har gjort ham til en av de dominerende figurene i skiskytingssporten.

Johannes har ofte valgt å være utradisjonell i treningsarbeidet, gå sin egen vei og gjøre ting han mener passer han selv best. En stor inspirasjon verden over for unge skiskyttere og andre. Johannes hadde selv MOT på skolen da han vokste opp i Stryn.

Foto: Wordup projects

Jeg vil være MOT-ambassadør fordi jeg synes at som profilert idrettsutøver i Norge har vi mange som ser opp til oss, og da er det viktig for meg å være et godt og sunt forbilde for alle ungdommer. Jeg synes MOTs verdier er utrolig bra, og det er verdier jeg ønsker å leve etter selv. Det at jeg har blitt MOT-ambassadør er jeg veldig glad for, for det gjør at jeg kan være et enda bedre forbilde.

Johannes Thingnes Bø

Foto: Wordup projects

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.