Foto: Kubrix

Else Kåss Furuseth

YRKE
Komiker/programleder
Mot-ambassadør siden
2020
Sosiale medier

Else er en av Norges mest kjente kulturpersonligheter, og er kjent som blant annet stand up-komiker, reporter, programleder og skuespiller. Else klarer på mesterlig vis å snakke om alvorlige temaer, samtidig som hun bruker humor. Hun har blant annet vunnet tre Gullrutepriser for beste programleder.

Else synes det er en ære å få lov til å være MOT-ambassadør. Hun er ekstra glad i et av MOT-sine verktøy som handler om lommelykta.

«En gang jeg var hos psykolog så sa han at vi tror at på loftet så er det spøkelser. Derfor går vi aldri opp på loftet. Men hvis du tar med deg en venn og en lommelykt så ser du at det er ingen spøkelser der. Og det er det som er poenget; at vi kan være hverandres lommelykter. Og det tror jeg MOT kan være for deg; en lommelykt»

Tør å være «rævva»

Else Kåss Furuseth

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.