MOT-ambassadør Dennis Hauger står på racerbane i MOT-logo
Foto: Susanne Pettersen

Dennis Hauger

YRKE
Racing
Mot-ambassadør siden
2020
Sosiale medier

Interessen for motorsport startet tidlig. Allerede som 2-åring fikk han sin første ATV, og var ofte med far Tom Erik Hauger rundt på rally-løp i oppveksten. En motocross-sykkel fulgte da han var 4 år og etter det begynte han å kjøre gokart. Som 11-åring dro han til utlandet for å konkurrere i gokart.

Etter hvert gikk steget videre til Formel 4, et mesterskap han vant som tidenes yngste i en alder av 19 år. Deretter gikk veien via Formel 3, som han vant i 2021, til Formel 2-mesterskapet som han kjører i dag. Drømmen er å komme igjennom nåløyet å bli tidenes første nordmann til å kjøre Formel 1.

Foto: Susanne Pettersen

Jeg er stolt over å være MOT-ambassadør. Å vise mot for min del er viktig, spesielt når jeg har nedturer. Det å ha mot til å komme seg opp igjen, se fremover mot neste løp og tenke positivt, er viktig for meg.

Dennis Hauger

Foto: Susanne Pettersen
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.