Foto: Wordup projects

Chris Holsten

YRKE
Artist
Mot-ambassadør siden
2020
Sosiale medier

Chris Holsten er en artist og låtskriver fra Lillestrøm. Han har i de siste årene etablert seg som en av de største artistene i Norge. Chris vant Spellemannprisen 2021 i kategorien årets låt med «smilet i ditt eget speil». Med albumene «Bak en fasade» (2022) og «Gå bli lykkelig, du» (2023) er Chris blitt streamet over 165 millioner ganger og hatt flere listeplasseringer i Skandinavia.

Chris vil være MOT-ambassadør fordi han ønsker å utgjøre en forskjell. I oppveksten merket Chris at det kunne være utfordrende å være i to kulturer. Det å ta et valg om han skulle satse på fotball eller musikk var vanskelig. Chris råd til ungdom: «Tro på deg selv, tørre og satse og gå utenfor komfortsonen. Ikke følg strømmen, gjør det som gjør DEG lykkelig».

Du må ha trua på deg selv. Som ungdom hører man gjerne mye på de rundt seg, man har ikke den samme tryggheten som man kanskje har i en voksen alder. Det er så viktig å ha tro på seg selv, så kan de andre rundt bare si hva de vil. Det er viktig å ha det best med seg selv. Jeg kan selv kanskje bli for opptatt av å please andre, og ikke meg selv. Men man må være litt egoistisk også.

Chris Holsten

Foto: Robin Bøe
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.