Foto: Samuel Gimse

Camilla Herrem

YRKE
Håndballspiller
Mot-ambassadør siden
2024
Sosiale medier

Camilla Herrem er en norsk håndballspiller som har markert seg gjennom en årrekke som en av landets fremste håndballspillere. Gjennom karrieren har hun spilt i flere store klubber i både inn- og utland, og vært et fast inventar på det norske landslaget. Hele 8 gull i VM, EM og OL har hun til sammen vunnet med det norske landslaget.

Camilla har også med sin energi og vinnende vesen markert seg utenfor banen. Hun har gjennom mange år vært, og er fortsatt, et veldig viktig forbilde for unge håndballspillere og andre ungdommer. Hun byr på seg selv, tør å være seg selv, og står opp for både seg selv og andre.

Foto: Samuel Gimse

Tør å vær deg selv. Det er noe som betyr ekstremt mye for meg. Ikke sammenlign deg med andre, bare vær trygg i den personen du er og bruk din egen stemme. Vær deg selv, og bruk det for alt det er verdt, for det er mer enn godt nok.

Camilla Herrem

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.