Foto: Bo Slettjord/Kubrix

Birgit Skarstein

YRKE
Roing
Mot-ambassadør siden
2015
Sosiale medier

Birgit er en av våre mest kjente paralympiske idrettsutøvere. Hun har flere internasjonale meritter innenfor langrenn og roing, og har blant annet 11 VM-medaljer og OL-gull. Hun har markert seg som en nasjonal og internasjonal profil.

Birgit er en av våre store forbilder på det å se muligheter framfor begrensninger. Hun hadde selv MOT på skolen og har deltatt på flere skolebesøk for ungdom. Hennes historie er en del av MOT-øktene på videregående, og da spesielt fokus på det med å være takknemlig. Hardtarbeidende, positiv og verdisterk utøver som har vunnet flere priser.

Foto: Bo Slettjord/Kubrix

Det er vanskelig å se hva folk bærer med seg på innsiden, og det kan være vanskelig å si ifra at man ikke har det så bra. Derfor er det veldig viktig at vi passer på å spørre hverandre av og til.

Birgit Skarstein

Foto: Balinz Cruz / Roforbundet
Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.