Foto: Wordup projects

Andrine Stolsmo Hegerberg

YRKE
Fotballspiller
Mot-ambassadør siden
2017
Sosiale medier

Andrine har gjennom sin fotballkarriere spilt for flere storklubber som Umeå, Paris Saint-Germain og AS Roma. Hun har også spilt flere år på det norske landslaget.

Andrine er en utøver som byr på seg selv, og er opptatt av at jenter også skal ta plassen sin og tørre å si hva de mener. Med masse glimt i øyet, humor og tydelige verdier i bunn er Andrine en publikumsfavoritt uansett hvor hun spiller. Karrieren har også vært en del skadeplaget, hvor Andrine med sin positive innstilling gang etter gang har kjempet seg tilbake.

Foto: MOT/Magnus Mjømen

Jeg synes det arbeidet MOT driver med, gjør dem til en verdig aktør å stille seg bak, og det de representerer er noe jeg ønsker å være en del av. Derfor ble jeg også veldig glad for å få forespørselen om dette var noe jeg kunne tenke meg

Andrine Stolsmo Hegerberg

Foto: Wordup projects

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.