Tæruddalen skole starter opp med MOT

- Vi ønsker å bruke MOT som verktøy som hjelp til hvordan vi kan jobbe med å styrke den sosiale kompetansen til elevene, og bygge trygge klassemiljø.

Ungdomsskolen i Lillestrøm kommune har signert avtale og starter opp med programmet "Robust ungdom" allerede i høst. I en felles uttalelse fra ledelsen på Tæruddalen skole poengterer de at flere på skolen har tidligere hatt positiv erfaring med å være MOT-skole, og nå ønsker de å bruke MOT som verktøy i arbeidet med skolemiljøet.

- Vi ønsker å inngå samarbeid med MOT fordi noen av oss har positiv erfaring med å være MOT-skole, og at vi har et personale som er veldig positiv til samarbeidet. Vi ønsker å bruke MOT som verktøy i arbeidet med elevenes rett til et trygt og godt skolemiljø. Men også for å fremme trivsel og engasjement blant lærere og elever. Vi ønsker å bruke MOT som verktøy som hjelp til hvordan vi kan jobbe med å styrke den sosiale kompetansen til elevene og bygge trygge klassemiljø.

PERSONALET ENGASJERT

Regionleder Martin Høglund Skyberg, gleder seg over at enda en skole på Romerike blir med som MOT-skole.

- Jeg fikk et meget godt førsteinntrykk av ledelsen og personalet på skolen da jeg var på informasjonsmøte i april. Hele ni ansatte meldte seg umiddelbart til å være MOT-coacher, og vi er i full gang med planlegging av kommende skoleår. Jeg opplever at personalet virkelig brenner for å få til dette til og gleder seg til å sette i gang. Det er allerede etablert et godt samarbeid, og jeg ser fram til fortsettelsen!

Vil du vite mer om hvordan bli en MOT-skole? Les her.

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.