OBOS

Samarbeidspartner siden
2019
les mer om vår partner

OBOS er en av Nordens største boligbyggere med godt over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene våre.

OBOS har hovedkontor i Oslo og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. I tillegg driver virksomhet innenfor eiendomsmegling, eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, utleie av næringseiendom, og aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg.

«OBOS` visjon er å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. Som medlemsorganisasjon har OBOS et særlig ansvar for å bidra til en god samfunnsutvikling og livet mellom husene vi bygger. OBOS skal aktivt ta og utvise samfunnsansvar gjennom engasjement for å skape bærekraftige byer og lokalmiljøer, som bidrar til god livskvalitet for beboerne i alle livets faser» sier Sponsorsjef Rasmus Aarflot. «Her kommer samarbeidet med MOT inn. Vi ser at MOT bidrar til en forskjell på de skolene de har samarbeid med, og det arbeidet de gjør med å bygge robust ungdom er viktig for storsamfunnet, og ikke minst den enkelte ungdom. Derfor heier vi på MOT», avslutter Aarflot.

Avtalen er tuftet på et sterkt samfunnsengasjement. Men vi bruker også avtalen internt. MOT sine flinke foredragsholdere har vært brukt på interne samlinger, og vi har også blitt inspirert av MOT-til å glede dagen, og laget vår egen julekalender: Årets gledesspreder der ansatte kan trekke frem kolleger som bidrar positivt i jobbdagen

Vi ser at MOT bidrar til en forskjell på de skolene de har samarbeid med, og det arbeidet de gjør med å bygge robust ungdom er viktig for storsamfunnet, og ikke minst den enkelte ungdom. Derfor heier vi på MOT.

Sponsorsjef Rasmus Aarflot

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.