Lomundal Bygg

Samarbeidspartner siden
2015
les mer om vår partner

Kort om bedriften– kjernevirksomhet.

Lomundal er en totalentreprenør som pusser opp bad, kjøkken og bolig i Oslo og gamle Akershus. Bedriften har siden oppstart i 2015 jobbet mot visjonen å løfte standarden i bransjen innen oppussing, og har siden da blitt en foretrukken aktør i vårt nedslagsfelt. Vi gjennomfører over 100 prosjekter i året og teller nå 18 ansatte.

Hvorfor bedriften samarbeider med MOT

Sidenoppstart av bedriften har Lomundal støttet MOT med 5% av bedriftens overskudd,og med avtalen vi har i dag har vi sikret støtte fra oss til MOT i over 10 år. Grunnlegger av Lomundal Bygg, Bjørnar Lomundal, har selv gått på MOT-skole og hatt et engasjement for hva MOT jobber for. I tillegg til dette henter vi som bedrift synergier fra programmet til vår egen arbeidsplass.

Jeg mener vi, og næringslivet spesielt, har et ansvar for å gi tilbake. Store konsern er normalt veldig flinke til å gi, men kanskje det ligger et uforløst potensial i små og mellomstore bedrifter

Bjørnar Lomundal

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.