Gjensidige

Samarbeidspartner siden
2021
les mer om vår partner

Kort om bedriften

Gjensidige er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Norge tilbys også pensjon og sparing. Vi forsikrer deg og det du bryr deg om, nesten alle slags bedrifter - og skreddersyr løsninger etter behov.

Vi har samarbeidet med MOT siden 2021 fordi vi ser at det er en viktig oppgave for oss og vårt samfunnsoppdrag å gi noe tilbake til samfunnet. Vi er veldig opptatt av å skjønne bedre hvordan vi kan bidra til å bygge mer robuste unge. Gjennom samarbeidet med MOT bidrar vi til at barn og unge i skole, håndball og friidrett kan bli introdusert til verktøy som bidrar til inkludering, bygge robusthet og som kan hjelpe dem å håndtere sin mentale helse. Det er et samarbeid som er svært givende for oss

Bente Sverdrup, Bærekraftsdirektør

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.