Foto: MOT

Maria Abrahamsen

YRKE
Psykolog, forfatter og influencer
Mot-ambassadør siden
2021
Sosiale medier

Maria er psykolog, forfatter og influenser fra Farsund. Ble i 2020 kjent gjennom sosialemedia-plattformen @Psykdeg. For hennes arbeid med formidling mottok hun psykologforeningens Åse Gruda Skards-pris 2020, formidlingsprisen 2021 og ble nominert i kategorien «Empowerment» ved About You Awards 2022 i Milano. Maria ble også nominert av Dagens Næringsliv til årets ledestjerne i 30 under 30 kåringen 2021, og til Jenteprisen til Plan Norge i 2022.

Maria har selv gode erfaringer fra MOT da hun selv hadde det på ungdomsskolen. Hun ønsker selv å bidra som MOT-ambassadør og sette lys på de gode verdiene som ligger i MOT.

- Jeg har alltid hatt et brennende hjerte for ungdomspsykologi, og derfor en ære for meg å være MOT-amabssadør, sier Maria.

Det viktig at du også har medfølelse med deg selv, og sier nei når det er noe du ikke vil eller som strider i mot dine verdier. Det er viktig fordi DU er viktig.

Maria Abrahamsen

Ved å klikke på "Tillat alle cookies" aksepterer du lagring av cookies på din enhet med det formål å forbedre nettstedets navigasjon, analysere bruk av nettstedet og bidra til vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.