Meny
Meny

Tipse Rektor!

Vil du redusere mobbing og få et bedre læringsmiljø?

Evalueringer viser at MOT-skoler reduserer mobbing og sørger for mer trivsel og et bedre læringsmiljø. En fjerdedel av norske kommuner bruker MOT som verktøy – ingen verktøy har blitt brukt av så mange over så lang tid som MOT.  Vi mener alle verktøy må brukes i kampen mot mobbing og for et bedre læringsmiljø. Vi vil bidra til å hjelpe enda flere ungdom!

Derfor oppfordrer vi deg til å tipse rektoren din – om MOT.

Bruk skjemaet under og fyll inn mailadressen til din rektor. Tips rektoren din – vær med på å reduser mobbing!

Kjære Rektor! Jeg har lyst til å gi deg et tips!

Jeg er sikker på at vi gjør mye bra på din skole for å redusere mobbing og bedre læringsmiljøet. Men jeg tror vi kan gjøre enda mer!

Organisasjonen MOT har svært gode resultater fra sitt forebyggende arbeid i skolen. Tallene viser at MOT-skoler nesten halverer mobbing, har tre ganger så lite mistrivsel og har elever med høyere selvtillit.

MOT er et verktøy din skole kan bruke for å arbeide mot mobbing og for et bedre læringsmiljø. Verktøyet består av en rekke skolebesøk og aktiviteter som forankres i hele lokalsamfunnet.

Så mitt tips til deg er: Gå inn her http://www.mot.no/bli-et-lokalsamfunn i dag – og få enda et verktøy i kampen mot mobbing og for et bedre læringsmiljø.

Del denne artikkelen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging