Meny
Meny

Studentfadder med MOT

Målet med Studentfaddere med MOT er å bidra til å gjøre overgangen til studenttilværelsen tryggere. Vi er på utkikk etter studenter som ønsker å være en minst like god, eller enda bedre fadder enn den de hadde selv. Gjennom å bli kurset som Studentfadder med MOT blir du mer bevisst på å være en god rollemodeller for de nye studentene og du får verktøy og praktiske øvelser du kan bruke for å skape et trygt og inkluderende miljø i faddergruppen din. Du vil lære mer om og ha fokus på det å være modig. MOTs tre verdier er mot til å leve, mot til å bry seg og mot til å si nei.

Det er en todagers skolering rett før studiestart for å bli Studentfadder med MOT. De som melder seg på vil få tilbakemelding om tidspunktet som gjelder for sitt studiested.

Et par tilbakemeldinger fra fadderne som ble skolert i 2015:

  • Jeg er mer bevisst på hvilken rollemodell jeg er for fadderbarna og hvordan jeg bør være ovenfor dem. I tillegg, at jeg har lært strategier for å inkludere flest mulig og få dem til å føle seg velkomne og ivaretatt.
  • Det viktigste jeg sitter igjen med er at jeg føler meg skikkelig klar for å være fadder. Kurset har gjort meg bevisst over ting og situasjoner, personer som kan dukke opp i løpet av de neste dagene/ukene, og det er veldig trygt å ha en slik følelse før start

Interessert i å bli Studentfadder med MOT? Meld deg på her:

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet