Som MOT-samarbeidspartner er dere med på å nå ut til, og gjøre en forskjell for mer enn 70.000 ungdommer som deltar i våre programmer. Sammen skaper vi et varmere og tryggere samfunn.

Gull-partner

Som gullsamarbeidspartner er dere en av våre aller viktigste støttespillere i arbeidet med å utvikle robust ungdom. Dere får en egen kontaktperson i MOT Norge. Sammen lager vi et aktivitetshjul for året, som består av fellesaktiviteter, og gjerne også spesifikke prosjekter dere ønsker å involvere oss i.

Vi ønsker å gi verdi tilbake til dere. Noe er håndfast, og en god del er ikke det. MOT handler om det som skjer inni oss når vi viser det. Når vi lever etter å se hverandre og å bry oss ­-­ og at vi sier nei når det er på sin plass. Sammen tar vi samfunnsansvar, og et samarbeid med MOT bidrar positivt til bedriftskulturen.

Nivået for et samarbeid med gull-partner ligger på kr. 1.000.000,- og oppover.

Innhold i samarbeidet:

Foredrag og e-læring

MOT Norge skreddersyr 10-15 foredrag for de ansatte eller ledergruppen. I foredragene vil vi ha fokus på bedriftskultur og gi opplæring i våre verktøy som kan brukes både mot kunder og innad i bedriften for å styrke kulturen blant de ansatte. Gull-partnere får tilbud om e-læring til ansatte.

 

 

 

Bli samarbeidspartner

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Har du spørsmål? Ta kontakt med næringslivansvarlig Gunvor Østgaard: gunvor@mot.no / 90842602

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.