Meny
Meny

Samarbeid med MOT

MOTs samarbeidspartnere i næringslivet støtter MOTs arbeid økonomisk og spiller en viktig rolle for MOTs virksomhet. Samarbeidspartnerne får mulighet til å bruke MOTs filosofi og budskap i egen virksomhet, og på den måten styrke kulturen og kommunikasjonen internt.

Ønsker du mer informasjon om hva et samarbeid med MOT kan innebære?

Kontakt Sigrun Vårvik, 90 12 13 12 / sigrun@mot.no

MOT har seks ulike partnernivå:

– Hovedsamarbeidspartner

– Samarbeidspartner

– Prosjektsponsor

– Supporter

– Støttespiller

– Tilhenger
MOT-Tilhenger er vårt enkleste partnernivå. Bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å støtte MOT med mellom kr 5 000 – 50 000 kr uten videre ”forpliktelser” blir MOT-tilhengere.

MOT-Støttespiller er vårt nest enkleste partnernivå og den økonomiske støtten ligger på kr 50 000,- i året. Bedrifter som inngår støttespilleravtaler får mulighet til å bruke MOTs filosofi i sin interne kulturbygging, ved at de blant annet får et MOT-foredrag i året, samt tilgang til MOTs nettverk.

MOT-Supporter avtaler har en størrelsesorden på kr 100 000. Bedrifter som inngår Supporteravtaler har et tett forhold til MOT og får mulighet til å bruke MOTs filosofi i sin interne kulturbygging, ved at de blant annet får to MOT-foredrag i året, samt tilgang til MOTs nettverk.

Prosjektsponsor med MOT avtaler består av støtte til et konkret prosjekt eller aktivitet og har en størrelsesorden på kr 200 000,- i året. Prosjektsponsorer har et nært forhold til MOT og det aktuelle prosjektet de støtter. MOTs filosofi kan brukes aktivt i bedriftens interne kulturbygging gjennom MOT-foredrag.

En prosjektsponsor har enten tilgang på tre MOT-foredrag i året, eller et MOT-foredrag samt at bedriften kan ta med seg en gruppe med inntil 12 personer, og disponere MOT-Camp i 2 dager, alt inkludert. Besøket på MOT-camp inkluderer også et verdibasert foredrag.

Samarbeidspartner med MOT er vårt nest høyeste partnernivå og har en størrelsesorden på kr 500 000. Samarbeidspartnere har i stor grad mulighet til å bruke MOTs filosofi internt i bedriften. Samarbeidspartnere har tilgang til 10 MOT-foredrag, og får et nært forhold til MOT. Samarbeidspartnere kan profilere samarbeidet eksternt, for eksempel ved kampanjer. Samarbeidspartnere har bransjeeksklusivitet.

Hovedsamarbeidspartner med MOT er vårt høyeste partnernivå og et partnernivå med mange muligheter. Hovedsamarbeidspartnerne har et nært forhold til MOT, og samarbeider ofte om ulike prosjekter. Hovedsamarbeidspartnere bruker MOTs filosofi aktivt internt, og i enkelte tilfeller også eksternt. Hovedsamarbeidspartnerne har tilgang til 20 MOT-foredrag i året. Hovedsamarbeidspartnerne har bransjeeksklusivitet og kan profilere samarbeidet eksternt.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging