Nyheter

Les siste nytt fra MOT Norge nedenfor.

Buorre ođđajahki! Godt nytt år!

Inkludering, mangfold og MOT er minst like viktig som før! Året har ikke startet fritt for Covid. Skolene er på rødt nivå, mange sitter på hjemmekontor, og på Gjerdrum er det et stort sår. Gjerdrum ungdomsskole har MOT, og våre tanker går til hele lokalsamfunnet. Vi har startet på nok et nytt og annerledes år. […]

Les videre

MOT ruller grønnere

Med elbiler fra Møller Bil Trondheim og MOT-logoen godt synlig takket være Bildesign, ruller vi i MOT grønnere på veiene.

Les videre

Skolen var et trygt og kjærkomment fristed for trillingene

Trillingene Hanne, Lise og Marius Thorvaldsen rørte mange da de var med på TV2s dokumentarserie «Vårt lille land». I oktober 2019 ble den første episoden sendt på TV2; Beretningen om fostermor, Tone Grådahl, som varslet barnevernet og åpnet hjemmet og hjerterommet sitt for 3 barn. Trillingene var barn som sårt trengte trygghet og stabilitet, og episoden viste en sterk og fin fosterhjemshistorie.

Les videre

En vellykket MOT til å glede-dag

Til tross for Covid-19 hadde MOT Norge en fantastisk MOT til å glede-dag 23.november. Dagen handler om å glede flest mulig, med minst mulig midler. Med avstanden som er i verden nå, ble dagen viktigere enn noen gang.

Les videre

Chris Holsten er ny MOT-ambassadør

Artisten fra Lillestrøm ble denne uken lansert som MOT-ambassadør under MOTs digitale ildsjelsamling. – Føler meg stolt og privilegert av å kunne bære MOT-logoen og være et forbilde.

Les videre