Nyheter

Les siste nytt fra MOT Norge nedenfor.

«Mot» av Lisa Aisato inntar MOT

Lisa Aisato har en unik evne til å lage kunst som er aktuell for mange. Hun treffer både unge og voksne med illustrasjonene sine, og hun treffer oss i MOT rett i hjertet. Nå har vi startet et spennende samarbeid.

Les videre

I wear my choice

Ungdom føler seg litt modigere og mindre alene når de bruker MOT-sekken. Når de tar på seg en t-skjorte med MOT-logoen på brystet, er de ekstra bevisste på å ta vare på de rundt seg. Derfor sier vi «I wear my choice» – jeg bærer mine verdier, om kolleksjonen vår.

Les videre

MOT til å glede-dagen, viktigere enn noen gang!

God MOT til å glede-dag! I dag ønsker vi at FLEST mulig skal glede MEST mulig. Og gjerne med minst mulig midler. Det kan koste så lite, men bety SÅ mye. MOT til å glede-dagen handler om å ha MOT til å bry seg, og vi oppfordrer dermed ungdom og voksne over HELE landet til å lage tidenes varmeste dag.

Les videre

Skolen som samfunnsbygger

Nå er boken «Skolen som samfunnsbygger. Å bli til noen, ikke bare noe» ute. Gjennom teori og eksempler illustrerer boken hvordan skoleansatte kan bidra til å styrke ungdoms motstandskraft og hvordan de kan jobbe for å utvikle en inkluderende kultur.

Les videre

Nye MOT-ambassadører!

To av Norges mest lovende freeski-kjørere blir med på MOT-laget for å inspirere ungdom til å gå sin egen vei og inkludere alle.

Les videre