Meny
Meny

MOT-turné 2016

Den 1. mars starter årets MOT-turné 2016 i gang ved Kirkeparken vgs i Moss. På denne siden vil du finne de siste nyhetene om MOT- turneen, fullstendig turnéoversikt, samt nyheter om turnéteamet og hva MOT-turneen er. Følg med de neste ukene!

Siste nyheter:

Fantastisk avslutning på Sverresborg Sverresborg skole, 15. juni

Stor deltagelse i Halsa Halsa kommune, 14. juni

Vakker dag på Smøla Smøla kommune, 13. juni

MOT-dag i Gjemnes Gjemnes kommune, 10. juni

Fullt av energi på Inderøy vgs Inderøy vgs 9. juni

Modige forbilder i Verdal Verdal vgs, 8. juni

På topp i Lyngen Lyngen kommune 2. juni

Kast maska Balsfjord kommune 1. juni

Det er tøft å være ungdom Målselv kommune, 31. mai

Bardu leverer Bardu kommune, 30. mai

Flotte Flakstad Flakstad kommune, 27. mai

Vakkert i Vestvågøy Vestvågøy kommune og Vest-Lofoten videregående skole, 26. mai

Herlige Herøy Herøy kommune, 24. mai

Opplevelser i Alstahaug kommune! Alstahaug kommune, 23. mai

Turnéen på vestlandet endte på topp i Sund Sund kommune 3. mai

Rekordstort på Askøy  Askøy kommune, 2. mai

Godt levert på Sandgotna Sandgotna skole, 29. april

Glimt i øyet på Ytrebygda Ytrebygda skole, 28. april

Gi god energi! Olsvik skole, 27. april

Magien skjer utenfor komfortsonen Olsvik vgs, 26. april

Rått publikum på Kjøkkelvik Kjøkkelvik skole, 25. april

Gode resultater i Austevoll Austevoll kommune, 21. april

Gode på å plante positive forventninger Mjølkeråen skole, 20. april

Se alle de modige folkene du kjenner! Ølen vgs, 19. april

Hvorfor kan vi ikke alle være venner? Haugaland vgs, 18. april

Fluedansen i Lillesand Lillesand kommune, 14. april

Vrimling i vrimlehallen Universitetet i Agder, 13. april

Spesielt stor stemning i Sørum! Sørum kommune, 12. april

Alle har et ansvar Eidskog kommune 8. april

Liv i Løten Løten kommune 7. april

Stemning i Selbu! Selbu kommune og Peder Morset Folkehøgskole, 1. april

Herlig dag i Os! Os kommune i Hedmark, 31. mars

Inkluder alle! Rendalen kommune, 30. mars

Ellevilt i Elverum Elverum kommune og Elverum vgs 29. mars

Ha mot til å stå opp for deg selv Skjåk kommune, 18. mars

Nydelig i Nord-Fron Nord-Fron kommune og Vinstra vgs, 17. mars

Stort engasjement i Sør-Fron Sør-Fron kommune, 16. mars

Topp dag i Ringebu Ringebu kommune, 15. mars

Du er ingen annens kopi Galterud skole, 10. mars

Sigdal sjarmerte stort! Sigdal kommune, 9. mars

Å gi til andre er det som gir mest energi Nore og Uvdal kommune og Numedal vgs, 8. mars

Super-Stabekk! Stabekk vgs, 7. mars

Gleder meg hver dag til å gå på jobb, for da møter jeg dere Borgen skole, 4. mars

Midt i blinken for Midtstuen! Midtstuen skole, 3.mars

For du må finne din egen vei til å nå deg selv… Stabekk vgs, 2. mars

Kjempestart for MOT-turnéen 2016 – Kirkeparken vgs, 1.mars

– Jeg gleder meg veldig mye til å treffe dere alle sammen!

alejandro_adrian

Les intervju med MOT-ambassadørene Alejandro og Adrian, som skal dele på å være med på årets MOT-turné.

– Minner for livet

tore

Les intervju med turnéleder Tore Sandnes, og om den gangen de kjørte fra gitaristen etter en tissepause.

 

Hva er MOT-turneen?

MOT-turneen er en samfunnsbyggende turné til Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT, for å styrke MOT-arbeidet i kommunene og på skolene. Les mer om innholdet i turneen, og se videoklipp her.

Hvor skal vi i 2016?

turneplan_2016

 

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.