Meny
Meny

MOT-turné 2015

Den 2. mars ble MOT-turné 2015 sparket i gang i Hol i Hallingdal. På denne siden vil du finne de siste nyhetene om MOT- turneen, fullstendig turnéoversikt, samt nyheter om turnéteamet og hva MOT-turneen er. Følg med de neste ukene!

Siste nyheter:

Herlig turnédag i Sula

Ulstein leverte kanonbra

Vanvittig bra i Vanylven

Supre Selje

Vågsøy vant alles hjerter

To ganger spilleglede i Flora

Modig og magisk i Masfjorden

Fantastiske Lindås

Jubel i Jondal

Fantastisk i Fitjar

Stor, større, Stord

Herlige Sauda

Fantastiske ungdommer i Sveio

Magi i Tysvær

Nydelige Bokn

For en dag på Dysjaland!

For en start i Sirdal!

– Aldri vært så stolt over skolen min

Skapte varme i snøværet

Fullt trøkk på Grimstads første dag

Stor stemning i Siljan

Herlige Gjerstad

Kick-Off med brask og bram i Porsgrunn

Trøkk og glede i Aremark

Modige Marker

– MOT er å være en venn

Kjempestemning i Hjartdal

Flå leverte til 20 i stil

Rått i Nes

Magisk sang og dans i Gol

Herlig stemning i Ål

Pangstart i Hol

– Jeg gleder meg mest til å møte ungdommene

Pressebildet turne_artister

Les intervjuet med årets tre turnéartister her.

Hva er MOT-turneen?

MOT-turneen er en samfunnsbyggende turné til Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT, for å styrke MOT-arbeidet i kommunene og på skolene. Les mer om innholdet i turneen, og se videoklipp her.

Hvor skal vi i 2015?

Hol – 2. mars

Ål  – 3. mars

Gol – 4. mars

Nes – 5. mars

Flå – 6. mars

Hjartdal 9. mars

Blindern VGS – 10. mars

Marker – 11. mars

Aremark – 12. mars

Gjerdrum – 18. mars

Porsgrunn – 19. mars

Gjerstad – 20. mars

Siljan – 24. mars

Grimstad dag én – 25. mars

Grimstad dag to – 26. mars

Holte skole i Kristiandsand- 27. mars

Sirdal – 8. april

Dysjaland skole Sola 9. april

Bokn – 10. april

Tysvær – 13. april

Sveio – 14. april

Sauda – 15. april

Stord – 16. april

Fitjar – 17. april

Jondal – 21. april

Lindås – 22. april

Masfjorden – 23. april

Flora – 24. april

Vågsøy – 27. april

Selje – 28. april

Vanylven – 29. april

Ulstein – 30.april

Sykkylven – 5. mai

Sula – 6. mai

Haram – 7. mai

Vestnes – 11. mai

Hemne – 12. mai

Byåsen VGS – 13. mai

ThIS – 2. juni

Tydal – 3. juni

Fosnes – 8. juni

Vikna – 9. juni

Overhalla – 10. juni

Namsskogan – 11. juni

Høylandet – 12. juni

Grong – 15. juni

Mære Landbruksskole – 16. juni

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.