Meny
Meny

MOT til å glede-dagen

MOT til å glede-dagen er 23. november. MOT til å glede-dagen har blitt en årlig begivenhet, og handler om å skape og spre glede. Ungdom fra MOT-skolene besøker og gleder mennesker i sitt lokalsamfunn gjennom ulike «glede-aktiviteter». Mottoet for dagen er å skape glede med enkle midler. Ca 65.000 ungdommer markerer dagen på sin skole, og blir en vitkgi synliggjøring av MOTs budskap lokalt.

Det viktigste stikkordet for MOT til å glede-dagen er: TENK ENKELT! Gled mannen på gata, gode venner, naboen, bestemor på aldershjemmet, farfar som sitter alene, klassekamerater, kolleger eller barna i barnhagen. Gi en hjelpende hånd, måk litt snø eller fei gata, gå et ærend for noen, arrangere sms-kurs, pc-kurs eller kortspill på gamlehjemmet. Ha litt ekstra fokus på å si hei, gi et smil, et nikk og kanskje til og med en klem til noen som trenger det.

MOT ønsker å bidra til å skape varmere og tryggere miljøer. Det kan koste litt mot å gjøre noe ekstra for å spre litt glede, men glede smitter og verdien til sammen blir veldig stor!

Se alpintguttas MOT til å glede-video:

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging