Sebastian Schjerve

Yrke
Freeski

Født
16. mars 2000

MOT-ambassadør
Siden 2020

Sosiale medier

Sebastian Schjerve (20) er på landslaget i Freeski, og er en av de unge lovende skikjørerne vi har i Norge. Schjerve hadde selv MOT på skolen i Namsos, og var ble også utdannet som Ung MOTivator.

Han ønsker nå å bli MOT-ambassadør for å kunne bidra til at flere ungdommer får den samme opplevelsen som han hadde gjennom MOT.

Sebastian Schjerve

Vil inspirere andre

– MOT er en veldig fin greie. Jeg husker godt timene vi hadde med MOT på skolen, man fikk en boost etterpå. Jeg husker for eksempel at vi skrev ting vi likte om hverandre. For meg er det å vise MOT å gjøre akkurat det man har lyst til selv, og ikke påvirka av hva de andre i klassen gjør. Det at man gjør sin greie, det er MOT for meg i hvert fall. Det ønsker jeg å bidra med som ambassadør også, å inspirere andre til å gå sin egen vei.

Sebastian om MOT til å si nei:

– Det er i alle viktig å ha MOT til å si nei hvis det er noe du ikke har lyst til å gjøre. For eksempel i ungdomstiden når det var mange fester og sånn, så var det aldri noe problem for meg å si nei. For jeg visste at jeg ville holde på med freeski og bruke all den tiden jeg kunne å stå på ski og bli bedre på det. Jeg visste det ville betale seg seinere, selv om kanskje de andre på min alder ikke så det da. Jeg føler ikke jeg har ofret noe, for jeg har bare gjort det syns var best for min egen del.