Michael «Mike» Ray Vera Cruz Angeles

Yrke
Fotograf og påvirker

MOT-ambassadør
Siden 2021

Sosiale medier

Mike, også kjent som «Akam1k3», er en av Norges mest ettertraktede fotografer for norske artister og profiler. I tillegg til at han har vært Karpe sin offisielle fotograf i årevis, har han også blitt en positiv påvirker og stor formidler i sine egne kanaler på sosiale medier. 

Hva er MOT for deg? 

— Jeg føler at mot har vært et gjennomgående tema i hele mitt liv. Mot, dedikasjon og hardt arbeid har ført meg dit jeg er i dag.

For noen år siden måtte han stå opp i mot forventningspresset hos sine foreldre som ville at han skulle være fysioterapeut. Men det var ikke Mike sin drøm.

— Jeg følte jeg brukte motet mitt da jeg trosset disse forventningene, og heller gikk for drømmen om å bli fotograf. Selv om det var en mye mer usikker vei. Jeg var tro mot min drøm og mine holdninger, og klarte det sammen med mot, dedikasjon og hardt arbeid. I "Mike" it happen, smiler den populære gutten fra Nittedal.

Nå føler han at han er der han ønsker å være, og håper å kunne inspirere andre til å ha mot til å leve ut drømmene sine.

— Det er kult at kids og ungdom kan se at en fyr i hettegenser også kan få det til. Man må tørre å skille seg litt ut, og ikke bare være en sau liksom. Gjør det som er rett for deg. Blir du ikke respektert, så er ikke de folka noe å samle på. 

 

MOT-ambassadør og fotograf Michael «Mike» Ray Vera Cruz Angeles