Ellen Homstad

Stilling
Prosjektmedarbeider

Telefon
47933190

E-post
ellen@mot.no

Jeg møtte MOT for første gang da jeg var 13 år, da MOT coachen vår introduserte seg til klassen min og vi hadde vår første MOT økt. I løpet av ungdomsskolen ble MOT øktene noe vi gledet oss veldig til, og MOT til å glede dagen ble nærmest en ny nasjonaldag. Noe av det som er kult med å møte gamle klassekamerater er å høre at vi alle har tatt med oss noe forskjellig fra MOT øktene, og at vi fortsatt bruker verktøyene på hver vår måte også nå, 10 år etter vi gikk på ungdomsskolen.

Gjennom MOT har jeg fått styrket min bevissthet rundt mitt ansvar for å inkludere alle, jeg har møtt utrolig mange fantastiske mennesker og opplevd veldig mye kult. MOT har gjort det lettere for meg å drømme stort, og å tørre å stå opp for det jeg mener er viktigst.

I dag brenner jeg for at så mange ungdommer som mulig skal få mulighet til å ha den samme positive opplevelsen med MOT som det jeg hadde – både i Norge, men også i verden. Jeg har troa på at verden trenger MOTs verktøy og verdier, kanskje nå mer enn noen gang.

Føler meg utrolig stolt og heldig som får være en del av det store MOT laget!