Meny
Meny

Andre tilbakemeldinger

Katharina, 25 år (som hadde MOT på skolen for 9-12 år siden):

«Jeg opplevde som ungdom at MOT, og de menneskene som representerte MOT, var en av få organisasjoner som var ungdommelige på måten de snakket på. Jeg kunne relatere meg til mye av det de sa fordi det ble tilpasset alle individuelt. MOT setter seg inn i ungdoms tankegang. MOT ga meg mulighet til å være «the best I can be» og være stolt av den jeg er. Og være oppriktig til meg selv og andre.»

Trener:

”MOT er til stor hjelp for å berike mitt liv, og som verktøy for å berike andres liv. Som fotballtrener er jeg vel så opptatt av å utvikle fotballspillere som mennesker som å utvikle deres fotballferdighet.”

Ordfører:

«MOT har gitt oss ny energi og en felles verdiplattform for arbeidet med barn og ungdom. Dette gjelder såvel kommuneorganisasjonen, men ikke minst i forhold til samspillet med frivillige lag og foreninger»

Lærer:

MOT gir elevene regelmessig påminnelse om verdier, og kan på samme tid bidra til at barn og unge får en mer selvstendig og trygg skolehverdag. Styrke og mot til å tro på seg selv.

Danmark:

”Det handler på en måde om at blive bedre over for hinanden, men også om at komme til at kunne lide sig selv lidt bedre.”

Ungdom på MOT-skole i Danmark

Thailand:

“My MOT teacher told me to follow my heart. She guided me; what should I do and where should I go. I still remember and I’ll never forget. Thank you MOT. ”

Ungdom på MOT-skole i Thailand

Sør-Afrika:

«MOT has taught me to believe in myself even if no one else does. What a fantastic way to boost someone’s self-confidence! I feel like a new person. My views about life changed from negative to positive and I have got to thank MOT for it.»          

Ungdom på MOT-skole i Sør-Afrika

Australia:

«She said how much she loved it and that it has totally changed her outlook and perspective on things!!»

Far til 7.klassing som har hatt MOT på skolen 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging