Ny skole med på MOT-laget

- Viktig for oss å skape kontinuitet, sier rektor Ingunn Haugland ved Seljord barne- og ungdomsskole
393725466_288221887495282_2599612557810248911_n

Seljord barne- og ungdomsskole har signert avtale og tar i bruk både MOT-programmet “Robust ungdom” for ungdomsskolen og programmet “SUPER!!” for barneskolen.

– Vi valgte å starte et samarbeid med MOT Norge fordi de kunne tilby program både til barneskole og ungdomsskole. Det er viktig for oss som er en 10-årig skole å skape kontinuitet. I tillegg er MOT en synlig merkevare som mange har hørt om. Vi ønsker å bruke MOT som verktøy i skolen fordi vi har som mål å sette elevene våre i stand til å takle livet, både oppturer og nedturer. Samtidig ønsker vi å bygge et trygt og inkluderende klassemiljø. MOT gir oss muligheten til begge deler, sier rektor Ingunn Haugland.

– Engasjerte og varme folk

– Fantastisk å få med Seljord på MOT-laget. Fra dag én som jeg har vært i kontakt med kommunen og skolen, har jeg møtt engasjerte og varme folk, og følt meg velkommen. Det har vært en gjeng som man merker er glad i barna og ungdommene i kommunen og som ønsker å spille på lag. Jeg har holdt foredrag for skolepersonalet og møtte en veldig inkluderende gjeng. Gleder meg videre godt samarbeid, sier regionleder Marte Siljan Lind.