Velkommen på MOT-laget, Orry!

Den tidligere toppfotballspilleren er MOTs nye regionleder for Møre og Romsdal.
5A4A0758 2

MOT Norge har ansatt den tidligere fotballspilleren Peter Orry Larsen som ny regionleder for Møre og Romsdal. Larsen har gjennom karrieren som toppfotballspiller spilt for to MOT-ambassadørlag, SK Brann og Aalesund FK. Gjennom MOT-foredrag ble han godt kjent med MOT, og bidro flere ganger på skolebesøk i regi av MOT.

– Jeg ble kjent med MOT gjennom fotballen og idretten, og knyttet et fint bånd til MOT gjennom det. Gjennom hele min karriere har jeg spilt for MOT-lag, og jeg opplevde MOT som samlende. Vi kommer fra mange ulike kulturer i et fotballag og MOTs universelle verdier var med på å dra ting litt sammen, og få det litt nedpå. MOT gjør oss både sterk og sårbar på en gang, og skaper noe som er fint i et lag. Det er personlig utviklende også, det har jeg kjent på selv, sier Larsen.

Si hei: Daglig leder Regine Oen Hatten i MOT Norge.
Verdisterk kulturbygger

MOTs daglige leder, Regine Oen Hatten, er full av gode ord om MOTs nyeste tilskudd.

– Peter overbeviste oss fra første sekund om at han er en verdisterk kulturbygger som brenner for å gjøre en forskjell for ungdom. Møre og Romsdal, som han blir regionleder for, er en solid region med fantastisk mange gode MOT-skoler på laget. Vi er superstolt av å ha Peter med på laget, og ser virkelig frem til at han ikke bare er kaptein på fotballbanen, men blir kaptein for en fantastisk MOT-region, sier Oen Hatten.

Godt inntrykk

Peter Orry Larsen er utdannet fysioterapeut, men legger nå utdannelsen litt til side, for å starte opp som MOTs regionleder i Møre og Romsdal.

– Jeg har gledet meg til å bli kjent med alle, og fått et veldig godt inntrykk av MOT-laget. Alle er her for en grunn, og jeg gleder meg til å være med å dra det lasset.

Velkommen på laget, Orry!

Ta kontakt?

Ligger din ungdomsskole eller videregående skole i Møre og Romsdal, og er nysgjerrig på MOT-programmet? Ta kontakt med vår nye regionleder Peter Orry Larsen på peter@mot.no