Rosenborg tester Camp MOT: – Viktig å gå litt ut av komfortsonen

Det sto ikke på innsatsen da MOTs ambassadørlag Rosenborg Ballklub fikk testet konkurranseinstinktet og styrket lagfølelsen på Camp MOT.
Rosenborg

Tirsdag ettermiddag fikk hele spillergruppa i Rosenborg og støtteapparatet brynt seg på seks ulike gruppeaktiviteter i Camp MOT. Det var latter, høy konkurransefaktor og en svært engasjert gjeng som fikk opp pulsen under tirsdagens øvelser.

Se bilder nederst i saken!

– Jeg tror det er veldig viktig for samholdet i klubben at vi gjør andre aktiviteter sammen. Vi ser hverandre på en helt annen måte og da er det viktig at vi kommuniserer godt, sier kaptein Markus Henriksen.

TEAMWORK: Markus Henriksen (bakerst i bildet) jobber sammen med Victor Christoffer Jensen, Vetle Veierød, Per Ciljan Skjelbred og Aleksander Lund Hansen for å få den beste tiden på øvelsen “Mutter”.

Viktige ambassadører

Rosenborg ballklubb har spilt med MOT-logoen på drakta og vært et av MOTs ambassadørlag helt siden organisasjonen ble stiftet i 1997. Kapteinen er ikke i tvil om at det er riktig av klubben å bruke en halv dag oppe på MOT-camp på Gråkallen i Trondheim..

– Det er utrolig artig å prøve noe nytt, by litt på seg sjøl og ikke minst er det viktig å gå litt ut av komfortsonen, påpeker Henriksen.

Først fikk spillerne og støtteapparatet en innføring i MOT, før de fikk testet et lite utvalg av Camp MOT-aktivitetene, som tar sikte på å styrke lagfølelse og utfordre den enkelte.

– Det er utrolig kult at Rosenborg tar seg tid til å bruke en halv dag her oppe på MOT Camp. Vi vet at Rosenborg-spillerne er viktige rollemodeller for ungdom, så det er viktig for oss at de kjenner godt til MOT og hva vi gjør. Og så er det gøy å se konkurranseinstinktet til gutta, sier leder for MOT marked Ingrid Ness Rolland.

VIKTIGE ROLLEMODELLER: Ingrid Ness Rolland i MOT Norge ga spillerne og støtteapparatet i Rosenborg en innføring i MOT. De fikk også testet noen MOT-øvelser som kjøres i MOT-øktene på skoler landet over.

Full konkurransemodus

En av øvelsene spillerne og støtteapparatet fikk bryne seg på var en hinderløype hvor et traktorhjul skulle fraktes gjennom hele løypa. Rosenborg-trener Kjetil Rekdal legger ikke skjul på at kroppen fikk kjørt seg litt ekstra under øvelsene.

– Det har vært veldig hyggelig å være her. Men det merkes at jeg har en gammel og tung kropp, konstaterer Rekdal, før han tilføyer:

– Guttene har trivdes veldig godt. Det er fint å komme oss bort fra Lerkendal å gjøre noe annerledes. Det var full konkurransemodus med én gang vi begynte.

BALLKONTROLL: Rosenborg-trener Kjetil Rekdal fikk utfordret ballkontrollen i denne øvelsen som er inspirert av «Mesternes Mester».

Kaptein Henriksen er enig med treneren og legger til at det er viktig for Rosenborg å være en ambassadørklubb for MOT Norge.

– Både Rosenborg og MOT har mange av de samme verdiene. Da er det fint at vi kan vise frem logoen på en arena vi er gode på. Jeg er tror det er viktig å nå frem med budskapet til alle aldre.

Takk til Rosenborg Ballklub for en herlig innsats i Camp MOT: