Klubbesøk Start

Denne gangen gikk turen til det blide Sørlandet som selvfølgelig badet i sol! Spillere, trenere og ansatte i klubben hadde gjennomgang av foredrag og diskuterte selv ulike caser og scenarioer rundt språkbruk og forbildeeffekten.
IK Start

Prosjektet «Det krever MOT å si #STOPP» skal tas gjennom en massiv mobilisering av klubber, supportere, lag og samarbeidspartnere i hele fotball-Norge. 

Selv om prosjektet bygger videre på kampanjen #stopprasismen tar budskapet for seg all form for diskriminering. Nøkkelen er å få felleskapet til å stå opp i kampen mot hets slik at vedkommende som blir utsatt for trakassering ikke står aleine. Kommentaren i seg selv er nemlig ikke den verste, det verste er når ingen andre reagerer. 

«Jeg synes det er fint at vi får en påminnelse om at dette temaet er noe vi stadig må jobbe med» – sier Espen Børufsen som er leder for samfunnsansvar i Start.