Imponerte publikum: – Jeg følte meg modig

Amina Emilie Pedersen Khalil og flere ungdommer imponerte sterkt under arrangementet «MOT til å leve ut drømmene» utenfor Nationaltheatret i Oslo.
MOT-til-å-leve-fb

Vi i MOT Norge er opptatt av at ungdom skal tørre å drømme. Vi tror at dersom du våger å drømme, er det større sjanse for at nettopp din drøm går i oppfyllelse. Og heldigvis er det sånn at ingen drømmer er for små eller store – og det er bare du som kan bestemme hva drømmen din er.

7. april arrangerte MOT Norge sammen med Narvesen «MOT til å leve ut drømmene» utenfor Nationaltheatret i Oslo. Her fikk flere ungdommer kjent på både mestring, glede og litt spenning ved å trå utenfor komfortsonen. En av de var Amina Emilie Pedersen Khalil (15).

– Det var ganske gøy! Jeg var litt nervøs før jeg gikk på scenen og i begynnelsen, men så levde jeg meg innover og det gikk veldig bra, sier Kahlil i etterkant av opptredenen.

Se bilder fra alle innslagene nederst i saken!

Imponerte publikum

15-åringen legger ikke skjul på at hennes store drøm er å leve at musikken og etter hvert opptre med sangene hun skriver selv. Og etter opptredenen utenfor Nationaltheatret i Oslo tar Kahlil med seg spesielt en viktig lærdom.

– Jeg liker å vise frem det jeg elsker. Jeg følte meg litt mer modig og fikk en god følelse etterpå. Så neste gang jeg blir litt nervøs før noe, kan jeg tenke at det ikke er noe vits i å være nervøs. Jeg bestemte meg for å gønne litt på da jeg sto på scenen. Jeg turte å bruke mer kraft i stemmen – og det fungerte jo veldig bra, forteller 15-åringen.

RÅ TRIKS: MOT-ambassadør Tobias Becs regnes som en av verdens beste fotballtriksere, mens Emma Rudberg er Norgesmester i triksing. Foto: OffPitchMedia

I tillegg til Khalil opptrådte også en rekke andre ungdommer som fikk forbipasserende til å stoppe opp og beundre de unge talentene. Mens Emma Rudberg og MOT-ambassadør Tobias Becs imponerte publikum med helt rå fotballtriksing, fikk syv jenter fra danselinja på Bjerke VGS vist frem et dansenummer som var preget av danseglede, energi og talent.

MOT til å leve ut drømmene

– Vi føler oss utrolig heldige som får være med å skape minner for livet for ungdommene som får oppfylt drømmen sin og bidra til at de får se at det er mulig å følge talentet og lidenskapen sin, sier næringslivsansvarlig Gunvor Østgaard i MOT Norge.

Hun var tilstede under arrangementet «MOT til å leve ut drømmene» og legger ikke skjul viktigheten av å tørre og drømme.

– I tillegg så er det flott at disse ungdommen også kan inspirere andre unge og gi de et bilde på at drømmer kan gå i oppfyllelse – det spiller ingen rolle hvilken bakgrunn du har eller hvor du kommer fra – drømmen kan gå i oppfyllelse hvis du tør å si den høyt og prøve å følge den.

IMPONERTE PUBLIKUM: Syv jenter fra danselinja på Bjerke videregående skole viste frem et utdrag fra danserevyen sin.

Også The Vocie-aktuelle Kirsti Lucena Medalle Andersen bidro med en nydelig sang sammen med Daniel Stähler på gitar. Sistnevnte er for tiden aktuell som gitarist og korist for Maria Mena. Mens Sean Serville underholdt publikum med sine forbløffende tryllekunstner, fikk Hans Anton Jonassen og Celine Alstedt fra Ruseløkka ungdomsskole oppfylt drømmen om å synge på en scene sammen med Shawn Luke San Baluyot som bidro med en rå dans under fremføringen. Fra Midtstuen ungdomsskole fikk de fremmøtte se fem talenter vise frem sine dansekunster.

– En helt egen magi

I forbindelse med at samfunnet åpnet etter pandemien, ønsket både Oslo Kommune og MOT Norges langvarige samarbeidspartner Reitan Convenience å skape litt liv og leven i byen for å ønske menneskene velkommen tilbake. Salgs- og markedssjef Region Oslo & Øst Erik Skjerve i Reitan Convenience legger ikke skjul på viktigheten av å oppfylle drømmer.

– Når vi har arrangementer som dette, er det jo fantastisk å ha en samarbeidspartner som kan fylle scenen med en mengde unge og spennende talenter. Jeg er helt sikker på at flere av de som har vært på scenen hos oss i dag vil vi se mye av i underholdningsbransjen de kommende årene, sier Skjerve og påpeker at Reitan er et verdidrevet selskap.

– Vårt samarbeid med MOT Norge er en av måtene vi lever verdiene våre på i praksis. For oss gir det entusiasme, energi, mening og glede å se unge talenter oppfylle sine drømmer. Vi ser det ofte i butikkene våre, når våre mange flotte ansatte jobber seg oppover i systemet hos oss, men å få bidra til at unge talenter oppfyller drømmer på en scene sammen med MOT Norge har jo en helt egen magi.