Regine Oen Hatten blir ny daglig leder for MOT Norge fra 1.august.

Regine Oen Hatten

Regine Oen Hatten er 27 år gammel og kommer fra stillingen som Leder for Kjerneaktivitet i MOT Norge. Hun har siden hun ble ansatt i MOT Norge i 2015 hatt flere ulike roller. Nå er hun klar for å ta fatt på topplederjobben.

– Jeg er så vanvittig glad og takknemlig for å få denne muligheten, det tar jeg som en stor tillitserklæring. Jeg brenner så enormt for å utvikle robuste ungdommer og inkluderende kulturer, og mener MOT er det beste verktøyet for å gjøre nettopp det!

– MOT var utrolig viktig for meg i oppveksten

Oen Hatten er opprinnelig utdannet Ingeniør i undervannsteknologi, men startet umiddelbart i MOT etter fullført utdanning. Hun har selv vokst opp med MOTs programmer på ungdomsskolen i Øygarden, og siden vært både Ung MOTivator, Ung MOT Leder og de siste årene også MOT-coach.

– Mitt første møte med MOT var i 2007 på ungdomsskolen i Øygarden, der jeg hadde to fantastiske MOT-coacher i Øyvind og Arne Gunnar Solsvik. MOT og MOTs verdier var utrolig viktig for meg i oppveksten og gjorde det lettere å være trygg i meg selv og ta egne valg. Min viktigste motivasjon for å ta denne jobben er at flest mulig ungdommer skal få samme opplevelse av MOT som jeg hadde.

Starter i august

Oen Hatten tiltrer rollen 1.august etter hun har fullført mammapermisjon. Frem til da har Geir Nesset rollen som fungerende daglig leder.

– Jeg gløder sånn for MOT, og jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til et sterkt MOT-lag med fantastiske ansatte, MOT-coacher, MOT-rektorer og ikke minst ungdommer. Jeg er sikker på at vi sammen kan ta MOT til nye høyder, avslutter hun.