Norconsult bruker MOT i opplæring av nyansatte

Norconsult ønsker å bidra til å skape mer robuste ungdommer - og forlenger derfor samarbeidet med MOT Norge.
Norconsult

Norconsult har samarbeidet med MOT Norge siden 2013, og nylig signerte Norges største og en av Nordens ledende, tverrfaglige rådgiverbedrifter en ny treårig avtale med MOT Norge.

– Vi ønsker å bidra til at unge mennesker skal ha mot til å ta egne valg og mot til å bry seg, dette skaper gode holdninger og er en investering for fremtiden. MOT sine verdier står sterkt både i en skolehverdag og i et arbeidsliv, og vi opplever at disse verdiene gjenspeiles i vår egen virksomhet, sier Hege Njå Bjørkmann, direktør kommunikasjon og merkevare i Norconsult.

– Skaper en bevisstgjøring

STOLT SAMARBEIDSPARTNER: Hege Njå Bjørkmann, direktør kommunikasjon og merkevare i Norconsult.

Bjørkmann legger ikke skjul på at Norconsult har vært en stolt samarbeidspartner siden 2013 og påpeker at samarbeidet har stor betydning internt.

– Vi ser at dette partnerskapet skaper en bevisstgjøring for oss som medarbeidere og som selskap. Filosofien til MOT inspirerer oss til å ta utfordringer og stadig søke forbedringer.

Takket være MOT Norge sine samarbeidspartnere kan flere skoler tilby elevene MOT-programmer på skolen.

– Et samarbeid med Norconsult gjør at vi i MOT Norge kan fortsette å jobbe med det vi brenner for, nemlig å skape robust ungdom som inkluderer alle. At ungdom viser MOT til å bry seg om seg selv og andre, samt tørr å ta egne valg og det å følge drømmene mener vi er viktig, sier næringslivsansvarlig Gunvor Østgaard i MOT Norge.

Investering i fremtiden

Østgaard legger ikke skjul på at MOT Norge er avhengig av å ha med seg næringslivet på laget i arbeidet med å skape robuste ungdommer.

Gunvor Østgaard
Næringslivsansvarlig Gunvor Østgaard i MOT Norge.

– Dette er bærekraft i praksis, det er disse ungdommene som er fremtidens arbeidstakere, påpeker Østgaard og legger til:

– I tillegg til å bidra til å skape en trygg ungdomstid og styrke overgangen til voksenlivet, vil bedriftene også investere i organisasjonen ved å være med på å bygge fremtidens arbeidstakere, samt bidra til et varmere og mer inkluderende samfunn.

– Ønsker å bruke MOT mer aktivt

MOT Norge er stolte over at Norconsult velger å fortsette samarbeidet etter mange år – og synes det er veldig gledelig å se at organisasjonen også benytter seg av MOT sine verktøy internt i organisasjonen.

– I de senere år har MOT Norge sine coacher vært et fast innslag i alle våre introduksjonskurs til nye medarbeidere og dette ønsker vi å fortsette med, påpeker Bjørkmann og legger til:

– I tillegg ønsker vi å bruke MOT mer aktivt i hverdagen gjennom teambuilding og foredragsholdere, slik at vi stadig kan forbedre hverdagen vår og bli minnet på de gode holdningene MOT står for og praktiserer.

For tre år siden signerte også Team Norconsult avtale som MOT-ambassadørlag, som første langrennslag på ambassadørsiden.

Er du nysgjerrig hva det innebærer å være en samarbeidspartner med MOT Norge? Det finnes flere alternativer – sjekk ut mulighetene her!