Lyst til å vinne drømmedag i Grieghallen?

Nå inviterer MOT-ambassadørlaget Manger Musikklag ungdommer til å delta på en storslått jubileumskonsert i Grieghallen i Bergen.
Manger Musikklag

Manger Musikklag kommer fra Manger i Alver kommune og har vært ambassadørlag for MOT Norge siden 2010. Musikklaget har i en årrekke vært et av de ledende korpsene – både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi i MOT Norge er opptatt av å lære ungdommer viktigheten av å tørre å drømme. Derfor får alle elever på MOT-skoler over hele landet muligheten til å sende inn sine drømmer – i håp om at nettopp deres drøm skal gå i oppfyllelse.

Takket være MOTs Drømmefond har flere ungdommer fått oppfylt drømmen sin om å spille med Manger Musikklag. Og i forbindelse med musikklaget sitt 100-årsjubileum i 2022, ønsker ambassadørlaget å oppfylle enda flere drømmer.

Storslått jubileumskonsert

Går du rundt med en drøm om å spille med Manger Musikklag eller kanskje du drømmer om å få være med på det som skjer i kulissene bak på scenen? Da har du sjansen til å få oppfylt drømmen din nå!

17. september 2022 arrangerer musikklaget nemlig en storslått jubileumskonsert i Bergen – og her ønsker de å ha med seg en eller flere ungdommer som sine MOT-gjester.

Reise og opphold i Bergen blir dekket av Manger Musikklag og MOT Norge.

Ønsker å skape robuste ungdommer

Tidligere i november vant Manger Musikklag «Sidiss Brass 2021», som er den største nasjonale underholdningskonkurranse for Brass Band.

– Så bra at dere er nasjonale MOT-ambassadører, og jobber for å skape robuste ungdommer. Det synes på scenen!

Kommentaren var en av tilbakemeldingene MOTs ambassadørlag fikk fra dommerpanelet i underholdningskonkurransen.

Lyst til å vinne?

Send en skriftlig søknad hvor du forteller litt om deg selv og drømmen din til jubileum@mangermusikklag.com innen 31. desember 2021. Manger Musikklag gleder seg til å høre om din drøm – og kanskje er det nettopp du som får bli med i Grieghallen ikledd grønn og svart jakke.

Om Manger Musikklag:

  • Manger Musikklag (MML) er fra Manger i Alver kommune og rekrutterer hovedsakelig fra brassbandmiljøet i Nordhordland, Bergen og omegn.
  • Har vært MOT-ambassadører siden 2010.
  • Vant Sidiss Brass 2021, som er den største nasjonale underholdningskonkurransen for Brass Band.
  • MML har i en årrekke vært en av de ledende brassbandene både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
  • Korpset holder en rekke konserter med et svært vidt repertoar – og har med jevne mellomrom besøk av velkjente og høyt meritterte dirigenter og solister både fra inn- og utland.
  • Siden 2004 har MML arrangert BrassWind-festivalen – som er en egen festival for ny musikk.